Welkom bij Stage Auto Deal, jouw expert op het gebied van stageautoverhuur op Curacao

Gratis geleverd op locatie!

Vraag je offerte aan via WhatsApp. Klik hier!

Creditcards en autoverhuur

Een auto huren zonder creditcard was lang niet mogelijk. Sinds 2016 introduceerde wij van Stage Auto Deal Curaçao waarborgsom per contanten of iDeal.

Het bleek een gat in de markt.


Hoe werkt het ook al weer?
Bij Stage Auto Deal Curaçao heb je geen creditcard nodig. Wij werken met een uniek systeem waarbij de waarborgsom wordt afgeschreven van je betaalrrekening via iDeal of per contanten kan worden betaald. Is er na het huren van de auto een rekening van het niet nakomen van de tankregeling of vanwege een boete, dan belast Stage Auto Deal Curaçao dat op de waarborgsom. Het eventuele restant van de waarborgsom wordt per iDeal geretouneerd. Al huurder hoeft u alleen maar de terugbetaling te accepteren in uw mailbox. 


Ook handig met een creditcard

Overigens kan het pakket nog meer uitkomst bieden als je wel een creditcard hebt. Ronald: ‘’ Zodra je de auto ophaalt, wordt een bedrag op je creditcard ingehouden als borg. De borg is echter 300 euro, bij sommige huurders is de kaart- als deze maar een beperkte limiet heeft – meteen ‘’vol’’. Met het geen creditcard pakket kun je je creditcard gewoon volledig benutten dat is wel zo fijn voor onvoorziene uitgaven.