Welkom bij Stage Auto Deal, jouw expert op het gebied van stageautoverhuur op Curacao

Gratis geleverd op locatie!

Vraag je offerte aan via WhatsApp. Klik hier!

De ideale uitgaansnacht op Full Moon!

Full Moon Party XXL gaan of niet? 


Nog even volhouden WANT, vanavond is het dan zover; Full Moon Party XXL 5 Years of Madness. Geen standaard happy hour op Mambo Beach, wat overigens wel gezellig is, maar keihard feesten op de grootste party van het Caribische gebied, de maandelijkse Beach Party op Kokomo Beach waarbij 3000 party people los gaat tot in de laatste uurtjes. Met dit keer een XXL versie vanwege het 5 jarige bestaan. Dit is de ideale plek om het leven te vieren en te beseffen wat een prachtig avontuur er te beleven is op Curaçao. Overal zie je de crowd los gaan op een geweldig strand vol met muziek en lasers waarbij iedereen lacht en danst onder het oog van het prachtige vuurwerk. Mocht je nog twijfelen of het een feest wordt, Tony Junior en Sidney Samson zorgen o.a. voor de vette beats waarbij het gegarandeerd en vette avond wordt.


Hoelaat er waar moet je zijn? 


De party is op Kokomo beach en begint om 22:00 uur en eindigt om 05:00 uur. Zorg tijdig dat er vervoer geregeld is want dit feest garandeert je van een kater. Kokomo Beach is makkelijk te bereiken via de weg naar Vaersenbaai. Vrijwel iedere taxichaffeur weet deze locatie te vinden en mocht je zelf rijden download dan de app Maps.me. Let wel op: 100% BOB is 0% op! Het handigste en leukste voor iedereen is om te zorgen dat je wordt weggebracht en opgehaald. Zo voorkom dat je auto onvoorziene schade op loopt, wat natuurlijk erg zonde zal zijn na een leuke stap avond. Mocht je met een groep gaan is het altijd mogelijk om een bus/ taxi te huren. Hoe meer mensen gaan hoe minder je betaald. Kijk voor meer informatie op de website van DCTA Curacao  Bij Stage Auto Deal staat veiligheid boven alles en gezelligheid komt dan vanzelf!

Op Full Moon party komen diverse soorten mensen, de sfeer is gezellig en iedereen kan op zijn/haar manier genieten van een te gekke avond. Daarnaast is er een groot kampvuur een stukje van de muziek vandaan waar je samen kan komen om vervolgens weer de dansvloer op te gaan. Full Moon Party mag je absoluut niet missen! 


3 manieren op naar Kokomo te gaan? 

1. Met de Taxi.

Met een taxi naar Kokomo Full Moon zorgt voor veilig verkeer op de weg. 

2. Met de loco bus.

De beelden onderstaand spreken voor zich een onbezorgde avond met vollop plezier!

3. Eigen vervoer. 
Wij raden het niet maar maar.... als het echt niet anders is dan kun je kiezen voor eigen vervoer. Let op: 100% BOB is 0% op! 


Be safe and celebrate Life at Full Moon Party Curacao, waar de verhalen beginnen & herinneringen worden gemaakt.